Autoverkeer

De files op de Hoofdstraat ter hoogte van de spoorovergang zijn straks verleden tijd. Hoewel wij tijdens de bouw zorgen dat het verkeer grotendeels doorgang kan vinden, ontkomen we niet aan wegafsluitingen en omleidingen. Wij houden u op onze website, app en social media op de hoogte van de routes en de exacte data. 

Parkeren

Met de komst van de nieuwe P+R parkeergarage aan de Stationsweg is meer dan voldoende parkeergelegenheid (600 parkeerplaatsen) gecreeerd. Voor vragen over de parkeergarage kunt u terecht bij Q-park.

Routes naar het station

Door de werkzaamheden kunnen de routes van en naar het station nog wel eens wijzigen. Wij streven ernaar dit zo veel mogeljk beperkt te houden. Houd onze website en app in de gaten voor het actuele nieuws. zie bij werkzaamheden mogelijke omleidingsroutes.

Halen en brengen

Het ophalen en brengen van mensen van en naar het station is mogelijk bij de zogenaamde Kiss&Ride, ook wel 'Halen en brengen' genoemd. Deze locatie bevindt zich aan de 'Driebergen-zijde' van het station.

Invalideparkeerplaatsen

De twee parkeerplaatsen voor invaliden bevinden zich aan de 'Driebergen-zijde' van het station, waar ook de taxi's staan en het tijdelijke station is gevestigd.

Taxi's

De tijdelijke taxistandplaatsen bevinden zich aan de 'Driebergen-zijde' van het station, vlakbij het tijdelijke station.