Forenzen

Er komt een nieuw station, met een nieuw busstation. Voor alle reizigers in en rond Station Driebergen – Zeist zijn er tijdens de bouw belangrijke momenten om rekening mee te houden. Het treinverkeer zal op nu al vastgestelde momenten worden vervangen door busvervoer. Zie planning op hoofdlijnen.

Trein

Het tijdelijke station bevindt zich aan de 'Driebergen-zijde' van de sporen. Op deze manier kunt u gebruik blijven maken van de voorzieningen zoals de wachtruimte, toilet en de kiosk.  Een loopbrug met liften aan beide zijden zorgt dat reizigers aan beide kanten van de sporen kunnen komen en naar het busstation toe kunnen komen. Actuele informatie over NS Station Driebergen – Zeist.

Oud station en tijdelijk station

In het weekend van 30 september is met meer dan 200 mensen hard gewerkt aan met name het inhijsen van de tijdelijke loopbrug over de sporen, het slopen van het oude stationsgebouw en het aanbrengen van funderingspalen. Daarnaast is in dat weekend gewerkt aan de afbouw van het tijdelijk stationsgebouw met wachtruimte, toilet en kiosk en aan de afsluiting van de oude voetgangerstunnel. Sinds 2 oktober 2017 is het tijdelijke station in gebruik. Bekijk hier de timelapse van dit weekend.

Bus

Het nieuwe busstation bevindt zich aan aan de (Zeist-zijde (noordzijde van het spoor). Het reguliere busvervoer (Syntus en Q-buzz) blijft gedurende de bouw voor het overgrote deel doorrijden. Sinds 3 september 2017 is het nieuwe busstation in gebruik. Actuele reistijden is te vinden in de reisplanner 9292

Taxi

De taxistandplaatsen blijven tijdens de bouw in gebruik. Deze bevinden zich aan de Driebergen-zijde van het station (zuidzijde van het spoor), bij het tijdelijk station. Volg de borden op het station.