Tijdelijke afsluiting Hoofdstraat tussen A12 en busstation Driebergen-Zeist van 23 t/m 26 juni 2017

14 juni 2017 14:23
kaart

Driebergen, 14 juni 2017 - Wegens werkzaamheden in het stationsgebied Driebergen-Zeist, wordt van 23 juni 20.00 uur t/m 26 juni 05.00 uur aan de Hoofdstraat in Driebergen gewerkt. Dit betekent dat de Hoofdstraat, tussen de A12-afritten en het busstation, afgesloten is voor gemotoriseerd verkeer in deze periode.

Fietsers en voetgangers kunnen doorgang vinden. Landgoederen Reehorst en Beerschoten-Willinkshof blijven bereikbaar vanaf Zeist. Aanwonenden en Antropia blijven eveneens bereikbaar. Voor gemotoriseerd verkeer wordt een omleiding ingesteld via de Loolaan, Arhemsebovenweg en Breullaan. Zie bijgaand kaartje.

In het genoemde weekend worden onder andere asfalteerwerkzaamheden uitgevoerd aan de Hoofdstraat en wordt de kruising naar de toegangsweg van het tijdelijke P+R-terrein gerealiseerd. Vanaf 26 juni 2017 dienen automobilisten hun auto te parkeren op dit P+R-terrein, omdat alle huidige P+R-terreinen bij station Driebergen-Zeist vervallen per 26 juni. Het tijdelijke P+R-terrein is bereikbaar via het nieuw aangelegde voet- en fietspad naar het station. Totdat de nieuwe parkeergarage open gaat, is de tijdelijke P+R-locatie in gebruik.

Werkzaamheden stationsgebied

Deze tijdelijke afsluiting heeft te maken met de werkzaamheden in stationsgebied Driebergen-Zeist. BAM bouwt in opdracht van ProRail een nieuw station, nieuwe fietsenkelder, nieuwe sporen en nieuwe onderdoorgang van de sporen ter hoogte van de Hoofdstraat. Meer informatie is te vinden op www.stationdriebergenzeist.nl, via de gratis te downloaden app en via Facebook StationsgebiedDriebergenZeist en Twitter @StationDZ.