Vanaf 19 juli wegafsluiting Hoofdstraat en Stationsweg rondom stationsgebied Driebergen – Zeist

24 mei 2019 09:52

Komende zomer vinden werkzaamheden plaats rondom het station Driebergen-Zeist. Zowel de Hoofdstraat als de Stationsweg zullen ter plaatse van het station afgesloten worden. Vooral het doorgaande verkeer tussen Zeist en de A12 kan hierdoor hinder ervaren. De trein blijft echter te allen tijde rijden, ook is het station inclusief de kiss-and-ride en de P+R gewoon bereikbaar.

Omleidingsroutes

Hierbij een overzicht van wegafsluitingen die zijn gepland.

  • Van vrijdag 19 juli 20:00 uur tot zondag 22 juli 20:00 uur is de Hoofdstraat volledig afgesloten voor doorgaand auto- en fietsverkeer.

De diverse omleidingen worden met bebording langs de weg aangekondigd. Houd rekening met een extra reistijd van ongeveer 5 minuten.

Woningen, bedrijven en verenigingen blijven bereikbaar in dit weekend, volgt u s.v.p. de borden en/of aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Bij werkzaamheden vindt u meer informatie en een actueel overzicht van de wegafsluitingen.

Meer informatie?

Met deze informatie vertrouwen we erop u goed te hebben geïnformeerd. Heeft u toch een vraag of opmerking, neem dan gerust contact met ons op via bovenstaande contactgegevens.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.stationdriebergenzeist.nl of u kunt de app Station Driebergen-Zeist downloaden. We zijn te volgen op Twitter (@stationDZ) en Facebook (@StationsgebiedDriebergenZeist). Voor vragen en/of andere zaken zijn we bereikbaar via telefoonnummer 088-400 8092 (24 uur per dag bereikbaar).